Huisregels

Alles voor een leuke avond!

Huisregels Shooters Leeuwarden

- Het is ten strengste verboden in “Shooters Leeuwarden” drugs te gebruiken of in bezit te hebben dan wel te verhandelen.

- Het is ten strengste verboden materialen zoals wapens, stokken en andere voorwerpen waarmee anderen letsel kan worden toegebracht, in Shooters Leeuwarden bij zich te hebben.

Indien er metalen of andere voorwerpen worden gesignaleerd, wordt u alleen toegelaten tot de discotheek indien na onderzoek aan kleding en/of tassen geen voorwerpen worden gevonden die niet zijn toegestaan.
Indien u uw medewerking aan een onderzoek aan kleding en/of tassen weigert dient u de discotheek te verlaten.

- Het is verboden voor personen onder de 18 jaar alcohol te nuttigen.

- Het is niet toegestaan petten te dragen in “Shooters Leeuwarden”.

- Het is niet toegestaan een trainingspak te dragen in “Shooters Leeuwarden”.

- Wanneer je op de foto bent gezet door onze fotografen, ga je akkoord dat we deze foto's mogen gebruiken als promotie materiaal.

- Alle dagelijkse maatschappelijke normen en waarden gelden ook in “Shooters Leeuwarden” De directie van deze locatie en/of organisatoren dan wel personen die voor deze onderneming werkzaam zijn kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel en/of materiele dan wel immateriele schade, die bezoekers van de locatie mochten ondervinden.

- Zorg ervoor dat je altijd een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, wij kunnen er te allen tijde naar vragen. De minimum leeftijd om Shooters Leeuwarden te bezoeken is 18 jaar. Niet bijna 18, niet morgen 18, niet vervalst 18 maar echt 18 jaar en ouder. Je mag tot alle leeftijden naar Shooters Leeuwarden komen, al moeten we een grens stellen bij 100 jaar. Dat vinden we toch net ietsie te oud!

Wij staan voor

  • Een leuk avondje uit
  • Goede veiligheid
  • Hygiëne